Σπα

2030'

3060'

Η ολιστική μάλαξη έχει ως σκοπό τη νευρομυική αποφόρτιση και την ταυτόχρονη απορρόφηση των θεραπευτικών, καταπραϋντικών ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια έχουν θεραπευτικές ιδιότητες! Περνούν από τους πόρους του δέρματος και μεταφέρονται με τα τριχοειδή αγγεία στον οργανισμό μας. Είναι ευεργετικά και λειτουργούν ως βάλσαμο τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή… σωματική και πνευματική αναζωογόνηση.

4580'

Η απολέπιση γίνεται με μείγμα παρασκευασμένο από φυσικά προϊόντα και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά μείγματα.

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται πλήρως με το peeling. Στη συνέχεια, ακολουθεί ντουζ και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα ενυδατικό προϊόν (κρέμα ή λάδι), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Μία απολαυστική θεραπεία απολέπισης και βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος που σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές ιδιότητες της μάλαξης, εγγυάται την απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση του οργανισμού.

5080'

Χαλάρωση των μυών, Απελευθέρωση των εντάσεων του σώματος, Συνολική εξισορρόπηση και αποτοξίνωση

Κύριος σκοπός της ινδικής μάλαξης είναι το να επιτευχθούν θεραπευτικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα (αγγειοδιαστολή, υπεραιμία,μείωση των μυικών σπασμών) μέσα από μια τονωτική και δυναμική συνεδρία μάλαξης. Αντίστοιχα στην ινδική μάλαξη κεφαλής (indian scalp) κύριος στόχος είναι η διευκόλυνση της κίνησης του κεφαλιού σε όλο το εύρος και όλους τους άξονες κίνησης.
Η παρέμβαση μας και στις δυο ειδικότητες, περιλαμβάνει χαλαρωτικές-ηρεμιστικές τεχνικές και εν τω βάθη θεραπευτικούς χειρισμούς και πιέσεις.

4060'

Το Hot Stone Massage είναι μια μέθοδος, που συνδυάζει την μέθοδο του μασάζ με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και των αιθέριων ελαίων ακολουθώντας στη συνέχεια το μασάζ με τις θεραπευτικές πέτρες.

  • Απελευθερώνει την ενέργεια
  • Χαλαρώνει και δημιουργεί ευεξία
  • Απελευθερώνει το στρες διώχνοντας το άγχος
  • Ανακουφίζει την πίεση, την ένταση και τον πόνο
4080'

Το αντικυτταριδικό μασάζ είναι ένας συνδυασμός λεμφικής μάλαξης και έντονων πιέσεων στα σημεία, όπου επικεντρώνεται η κυτταρίτιδα. Η μοναδική βαθιά απολέπιση σε συνδυασμό με το κοιλιακό μασάζ εξαλείφει τις τοξίνες με αποτέλεσμα μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.