Σπα

3055'

Το Shiatsu δεν είναι απλώς χαλαρωτικό μασάζ, είναι θεραπευτικό μασάζ με σκοπό την εξασφάλιση ευεξίας μέσω επίδρασής του σε νου, σώμα και πνεύμα. Παρόλα αυτά προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ανακούφιση και αντοχή.

Αποτελεί μία μέθοδο σωματικής αγωγής (bodywork) της Άπω Ανατολής κατά την οποία χρησιμοποιούμε πίεση με τα δάχτυλα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για ανακούφιση από τους πόνους, τη δυσκαμψία, την ένταση, την κούραση, τα “πιασίματα” και τα συμπτώματα κρυολογήματος.

Στο Shiatsu ο δέκτης έχει καλυμμένο το σώμα του με ανάλαφρα, βαμβακερά ρούχα και κάλτσες. Γίνεται στο έδαφος πάνω σε μαλακό υπόστρωμα και δεν χρησιμοποιούνται συσκευές, εργαλεία ή λάδια.

3055'

Η ταϊλανδέζικη μάλαξη συνδυάζει πιέσεις πάνω από άνετα ρούχα, διατάσεις και ήπιους χειρισμούς κινητοποίησης των αρθρώσεων.
Ουσιαστικά πρόκειται για παθητική διάταση, η οποία όμως εκτελείται με εξειδικευμένες ασκήσεις και χειρισμούς.

Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί το σώμα του και τεχνικές, αρκετές από τις οποίες θεμελίωσαν μεταγενέστερα την χειροπρακτική και την οστεοπαθητική.

Αποτελεί πανάρχαια θεραπευτική τεχνική προερχόμενη από την Ινδία και την Ταϋλάνδη. Οι κινήσεις παραπέμπουν σε στάσεις της γιόγκα, ενώ οι θέσεις που παίρνει ο δέκτης, σε παθητική γιόγκα.

1830'

2560'

Η ολιστική μάλαξη έχει ως σκοπό τη νευρομυική αποφόρτιση και την ταυτόχρονη απορρόφηση των θεραπευτικών, καταπραϋντικών ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια έχουν θεραπευτικές ιδιότητες! Περνούν από τους πόρους του δέρματος και μεταφέρονται με τα τριχοειδή αγγεία στον οργανισμό μας. Είναι ευεργετικά και λειτουργούν ως βάλσαμο τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή… σωματική και πνευματική αναζωογόνηση.

3050'

Η ρεφλεξολογία είναι αρχαία, φυσική, ολιστική μέθοδος, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες, στα αυτιά και σε άλλα ειδικά σημεία, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα του σώματος.

Διεγείροντας συστηματικά αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση, εξισορρόπηση, υγεία και αρμονία του οργανισμού.

4080'

Η απολέπιση γίνεται με μείγμα παρασκευασμένο από φυσικά προϊόντα και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικά μείγματα.

Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται πλήρως με το peeling. Στη συνέχεια, ακολουθεί ντουζ και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα ενυδατικό προϊόν (κρέμα ή λάδι), ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Μία απολαυστική θεραπεία απολέπισης και βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος που σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές ιδιότητες της μάλαξης, εγγυάται την απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση του οργανισμού.

4580'

Χαλάρωση των μυών, Απελευθέρωση των εντάσεων του σώματος, Συνολική εξισορρόπηση και αποτοξίνωση

Κύριος σκοπός της ινδικής μάλαξης είναι το να επιτευχθούν θεραπευτικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα (αγγειοδιαστολή, υπεραιμία,μείωση των μυικών σπασμών) μέσα από μια τονωτική και δυναμική συνεδρία μάλαξης. Αντίστοιχα στην ινδική μάλαξη κεφαλής (indian scalp) κύριος στόχος είναι η διευκόλυνση της κίνησης του κεφαλιού σε όλο το εύρος και όλους τους άξονες κίνησης.
Η παρέμβαση μας και στις δυο ειδικότητες, περιλαμβάνει χαλαρωτικές-ηρεμιστικές τεχνικές και εν τω βάθη θεραπευτικούς χειρισμούς και πιέσεις.

2030'

προσώπου
3560'

σώμα
4580'

πρόσωπο & σώμα

Τεχνική, που απομακρύνει τις τοξίνες και την συμφόρηση μέσω ενός ειδικού σκεύους από μία κερατίνη πλάκα Gua sha.

 • Μειώνει τους μαύρους κύκλους
 • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
 • Μειώνει την ακμή και τις ουλές
 • Ενυδατώνει το πρόσωπο
 • Κάνει το δέρμα πιο λαμπερό
 • Συντελεί στην διατήρηση της νεανικότητας
 • Αποβάλει τις τοξίνες από το πρόσωπο βελτιώνοντας την λειτουργία του αίματος
3055'

H Μόχα παρασκευάζεται από τα φύλλα του φυτού “artemisia voulgaris”. Έχει δυνατό πιπεράτο άρωμα και είναι επίσης πικρό και ζεστό.

 • Διασκορπίζει το κρύο και την υγρασία
 • Χρησιμοποιείται στους ρευματικούς και κοιλιακούς πόνους, στις γυναικολογικές διαταραχές και στην διάρροια.
3560'

Το Hot Stone Massage είναι μια μέθοδος, που συνδυάζει την μέθοδο του μασάζ με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και των αιθέριων ελαίων ακολουθώντας στη συνέχεια το μασάζ με τις θεραπευτικές πέτρες.

 • Απελευθερώνει την ενέργεια
 • Χαλαρώνει και δημιουργεί ευεξία
 • Απελευθερώνει το στρες διώχνοντας το άγχος
 • Ανακουφίζει την πίεση, την ένταση και τον πόνο
3060'

Οι βεντούζες αποτελούν μια μέθοδο θεραπείας που βασίζεται στη δημιουργία μιας τοπικής απορροφητικής δύναμης εφαρμόζοντας στο δέρμα βάζα με κενό αέρος.

 • Χρησιμοποιείται σε καταστάσεις ρευματικών ή αρθριτικών πόνων
 • Σε γαστρεντερικά προβλήματα και διαταραχές του αναπνευστικού και πεπτικού συστήματος
 • Σε γυναικολογικά προβλήματα, στο κοινό κρυολόγημα και την κυτταρίτιδα.
3580'

Το αντικυτταριδικό μασάζ είναι ένας συνδυασμός λεμφικής μάλαξης και έντονων πιέσεων στα σημεία, όπου επικεντρώνεται η κυτταρίτιδα. Η μοναδική βαθιά απολέπιση σε συνδυασμό με το κοιλιακό μασάζ εξαλείφει τις τοξίνες με αποτέλεσμα μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.